Objavljeno 14.04.15. 12:43

Povratne karte za Sardiniju i Siciliju već od 39 eura

Iskoristite niske cijene i uživajte na čarobnim mediteranskim otocima - Sardiniji i Siciliji.
Trapani (Sicilija) Trapani (Sicilija)

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, trenutačno nudi vrlo povoljne karte za letove iz Trsta na Sardiniju i Siciliju, kao i za nekolicinu drugih odredišta. Jednosmjerne se karte tako trenutačno mogu kupiti već od 19,56 eura i to za letove u oba smjera.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere odabranih Ryanairovih linija iz Trsta te pripadajućih najnižih cijena jednosmjernih karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti ponude na našoj tražilici letova. U zagradi su navedene cijene istih letova na našoj tražilici.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, mase do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Trst je iz Hrvatske lako i povoljno dostupan, pogotovo iz Zagreba i Rijeke te se povratne karte mogu kupiti već od 110-120 kuna.

Ostale povoljne ponude pogledajte u rubrikama Akcije i Jeftina putovanja, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.