Objavljeno 20.02.19. 20:49

Povratne karte za Siciliju od 33, za Valenciju od 46 eura

Valencia i Sicilija odredišta su koja uvijek vrijedi posjetiti, pogotovo po ovakvim cijenama.

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u pet gradova - Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Odredišta koja se iz Hrvatske mogu posjetiti njihovim zrakoplovima ima poprilično i možete ih vidjeti na popisu Ryanairovih poveznica iz Hrvatske, no u ovom članku pozabavit ćemo se zanimljivim destinacijama jeftino povezanima s Trstom, gradom lako dostupnim iz Hrvatske, o čemu više možete pročitati pri kraju članka. Točnije, radi se o dva odredišta koja izravnim letovima nisu dostupna iz Hrvatske, a to su španjolska Valencia i sicilijanska Catania.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Ryanairovih karata za letove Trst - Valencia i Trst - Catania. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Prijevoz do Trsta najjednostavniji i najpovoljniji je iz nekoliko istarskih gradova, Rijeke i Zagreba, a možete ga potražiti ovdje:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.