Published 10. 08. 2017. - 12:10

Povratne karte Zagreb - Prag već od 90 eura

Povratne karte za Prag trenutačno su vrlo povoljne.
Prag Prag

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, nedavno je uveo novu tarifu, kojom je znatno pojeftinio karte za prijevoz na svojim letovima.

Radi se o tarifi nazvanoj FlyEasy, koja se od ostalih tarifa prije svega razlikuje po tome što ne uključuje predanu prtljagu. U odnosu na druge tarife, nešto su skuplje i promjene karte, dok su ostale pogodnosti uglavnom nepromijenjene. Tako su u cijenu uključeni besplatna rezervacija sjedala, ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i teška do osam kilograma te obrok i piće na međunarodnim letovima.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najjeftinijih karata za letove Zagreb - Prag. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.