Objavljeno 10.03.16. 20:37

Povratne karte Zagreb - Sydney već od 865 eura

Povratne karte za letove iz Zagreba u Sydney trenutačno se mogu kupiti po prilično povoljnim cijenama.
Sydney Sydney

Daleka Australija popularno je turističko odredište, no putovanja iz Europe do tog kontinenta često su prilično skupa. Ipak, cijene su u posljednje vrijeme nešto niže te se povratne karte za letove iz Zagreba u Sydney trenutačno mogu kupiti već od vrlo povoljnih 865 eura!

Radi se o ponudi Qatar Airwaysa, čija posebna ponuda vrijedi do 24. ožujka 2016., a odnosi se na letove do 15. prosinca 2016. Cijena uključuje sve naknade i pristojbe zračnih luka.

U sljedećoj tablici donosimo nekoliko primjera jeftinih povratnih karata za liniju Zagreb - Sydney, s navedenim datumima polaska i povratka. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.