Objavljeno 18.01.15. 11:38

Ryanair i u 2015. leti za Pulu i Rijeku, letovi već od 19,99 eura

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, trenutačno prodaje karte za sedam poveznica s Pulom i Rijekom.
Ryanairovi zrakoplovi Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair je u Hrvatskoj prisutan u četiri grada - Osijeku, Puli, Rijeci i Zadru. Već smo pisali o njihovim jeftinim letovima za Osijek i Zadar, a sada smo provjerili kako se trenutačno kreću cijene za letove iz zapadnog dijela Hrvatske, odnosno iz Pule i Rijeke.

Trenutačno je moguće kupiti karte za sedam poveznica sa zračnim lukama Pula i Rijeka (Krk), dok se karte još uvijek ne mogu rezervirati za liniju Rijeka - Oslo (Rygge), iako je ta linija ponuđena u rezervacijskom sustavu. Također, za liniju Rijeka - Oslo još uvijek nema ni službenog reda letenja, pa je upitno bude li se na toj liniji ovog ljeta uopće letjelo, barem što se Ryanaira tiče.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Pulu i Rijeku u 2015. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova. U zagradi su navedene cijene istih letova na našoj tražilici.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu na Booking.comu ili usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.