Objavljeno 14.01.15. 12:04

Ryanair i Zadar u 2015.: kamo sve možete letjeti već od 19,99 eura?

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, trenutačno karte za poveznice sa Zadrom prodaje već od 19,99 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Ryanair je u Hrvatskoj prisutan u četiri grada - Osijeku, Puli, Rijeci i Zadru, među kojima je najvažniji upravo Zadar, u kojemu Ryanair ima bazu i za kojega održava najviše poveznica. Točnije, tijekom 2015. za Zadar će održavati 12 linija, ako u sljedećim tjednima ne uvedu još neku novu liniju.

Trenutačno je moguće kupiti karte za svih 12 linija kojima Irci Zadar povezuju s različitim europskim odredištima. Na svim će se linijama letjeti od kraja ožujka do druge polovice listopada 2015., osim na liniji za London, koja po rasporedu završava krajem rujna.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Zadar u 2015. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova. U zagradi su navedene cijene istih letova na našoj tražilici.

Ryanairove linije za Zadar u ljetnoj sezoni 2015. i najniže cijene jednosmjernih karata
Linija Karte već od
Zadar Baden-Baden (Karlsruhe)
Zadar Bruxelles Charleroi
Zadar Dublin
Zadar Düsseldorf Weeze
Zadar Frankfurt Hahn
Zadar Göteborg
Zadar London Stansted
Zadar Manchester
Zadar Marseille
Zadar Oslo Rygge
Zadar Pariz Beauvais
Zadar Stockholm Skavsta

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu na Booking.comu ili usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
RyanairZadar