Objavljeno 25.03.18. 18:48

Ryanair i Zadar u 2018.: linije za 14 gradova, karte dostupne već od 7,99 eura

Zadar je Ryanairom povezan s brojnim europskim odredištima.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u tri grada - Puli, Rijeci i Zadru, koji je ujedno njihova jedina baza u Lijepoj Našoj.

Zadar će i ove godine biti dobro povezan Ryanairovim letovima, a u odnosu na 2017. godinu bit će uvedene linije Zadar - Frankfurt na Majni (FRA) i Zadar - Memmingen, dok linije Zadar - Bristol, Zadar - Glasgow i Zadar - Kopenhagen, na kojima se letjelo prošle godine, za sada nisu u prodaji.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Zadar u 2018. godini za koje se trenutačno može kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
RyanairZadar