Objavljeno 02.09.15. 12:07

Ryanair: letovi iz Hrvatske već od 17,99 eura po smjeru

Kraj ljeta i početak jeseni često su odličan izbor za povoljna putovanja, a jeftinih letova na poveznicama s Hrvatskom ima i za sljedećih nekoliko tjedana.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, karte za svoje poveznice s Hrvatskom trenutačno prodaje već od 17,99 eura, dok se za koji euro više mogu kupiti karte za većinu linija na kojima se još prometuje.

Trenutačno je moguće kupiti karte za jednu poveznicu s Osijekom, dvije s Rijekom (Krkom), tri s Pulom i njih 12 za Ryanairovu bazu u Zadru. Karte se mogu kupiti već od 19,99 ili manje eura za šest linija, dok su za dodatnih šest linija početne cijene više od 30 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Ryanairovih linija za Hrvatsku za koje se trenutačno mogu kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.