Objavljeno 14.03.16. 18:09

Ryanair u Hrvatskoj 2016.: 21 linija, karte već od 9,99 eura

Sezona se bliži, a time i razdoblje kada niskotarifni prijevoznici aktiviraju većinu svojih linija za Hrvatsku. Najjeftiniji europski zračni prijevoznik trenutačno karte za poveznice s Hrvatskom prodaje već od 9,99 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, jednosmjerne karte za poveznice s Hrvatskom trenutačno prodaje već od 9,99 eura. Ryanair je u Hrvatskoj prisutan u četiri grada - Osijeku, Puli, Rijeci i Zadru.

Ryanair je za ovu sezonu najavio letove za ukupno 21 poveznicu s Hrvatskom - četiri s Pulom, tri s Rijekom, jednu s Osijekom i 13 linija za Ryanairovu bazu u Zadru.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Hrvatsku u 2016. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.