Objavljeno 15.10.15. 20:14

Ryanair u Hrvatskoj 2016.: 21 potvrđena linija, letovi već od 19,99 eura

Ryanair već prodaje karte za 21 poveznicu s Hrvatskom za letove tijekom ljetne sezone 2016.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

S obzirom da je Ryanair otvorio rezervacije za 13 poveznica sa svojom bazom u Zadru, među kojima je i nova linija za Berlin, provjerili smo koje je sve linije za Hrvatsku taj prijevoznik već potvrdio za 2016. godinu te kako se kreću cijene na svakoj od linija.

Najveći je europski niskotarifni zračni prijevoznik tako već započeo prodaju za sve poveznice s Hrvatskom na kojima je prometovao tijekom 2015. godine, osim za liniju Rijeka - Oslo. Uz već uhodane linije, karte se mogu kupiti i za novu liniju Zadar - Berlin.

Tako će Ryanair iduće godine sigurno letjeti barem na jednoj poveznici s Osijekom, četiri poveznice s Pulom, tri s Rijekom i čak 13 sa Zadrom.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Hrvatsku u 2016. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.