Objavljeno 14.04.15. 18:33

Ryanairova baza u Zadru: jeftini letovi i u sezoni, karte već od 19,99 eura

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, trenutačno karte za letove na poveznicama sa Zadrom prodaje već od 19,99 eura.
Ryanairovi zrakoplovi Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair je u Hrvatskoj prisutan u četiri grada - Osijeku, Puli, Rijeci i Zadru, među kojima je najvažniji upravo Zadar, u kojemu Ryanair ima bazu i za kojega održava najviše poveznica. Točnije, tijekom 2015. za Zadar će održavati 12 linija, a na većini njih već je počeo letjeti tijekom proteklih nekoliko tjedana.

Popis linija prilično je zanimljiv te je Zadar Ryanairovim povoljnim letovima izravno povezan s Bruxellesom, Frankfurtom, Londonom, Parizom, Stockholmom i drugim atraktivnim gradovima.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Zadar u 2015. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija i odgovarajućim primjerima datuma na koje vrijede navedene cijene. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti ponude na našoj tražilici letova. U zagradi su navedene cijene istih letova na našoj tražilici.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, mase do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
RyanairZadar