Objavljeno 21.09.17. 11:53

Ryanairove linije za Pulu i Rijeku: letovi već od 9,99 eura

Avio karte za nekoliko odredišta dostupne su već od 9,99 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, ovosezonske operacije u Hrvatskoj polako privodi kraju. Naime, sve su njihove linije za Hrvatsku sezonske te se većinom održavaju do kraja listopada ili početka studenog.

Tako je i s Pulom i Rijekom, za koje će se idućih tjedana održavati još nekoliko poveznica. Cijene su uglavnom povoljne, a najjeftinije karte mogu se kupiti već od 9,99 eura te se tako, primjerice, već za 20-ak eura može nabaviti povratne karte za Frankfurt ili Bruxelles.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih Ryanairovih jednosmjernih karata za preostale letove za Pulu i Rijeku u 2017. godini i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

S obzirom da je izbor karata po povoljnim cijenama još uvijek relativno dobar, mogu se složiti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.