Objavljeno 13.02.17. 19:01

Ryanairovi letovi iz Zadra: već od 12,74 eura putujte u 14 europskih odredišta

Avio karte za brojna odredišta dostupne su već od 12,74 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Na većini zračnih poveznica s hrvatskim zračnim lukama niskotarifni prijevoznici prometuju isključivo tijekom ljetne sezone, pa tako i sve Ryanairove linije kreću krajem ožujka ili kasnije.

To se odnosi i na Ryanairovu bazu u Zadru, za koju će irski prijevoznik 2017. godine održavati 14 linija, od kojih skoro sve kreću krajem ožujka. Iz grada sv. Donata Ryanairom se letjeti može u odredišta u šest država, a to su - Njemačka, Francuska, UK, Irska, Švedska i Belgija.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih karata za Ryanairove letove iz Zadra, s polaskom u ožujku i travnju 2017. Dodali smo i jedan primjer povoljnog leta za Glasgow, ali u srpnju, s obzirom da se na navedenoj liniji počinje prometovati tek u 7. mjesecu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Oznake:
RyanairZadar