Objavljeno 29.02.16. 11:49

Sjajna prilika: letovi za Njemačku, Oslo, Pariz i Bruxelles već od 9,99 eura

Karte za letove iz Hrvatske u Njemačku, Francusku, Belgiju i Norvešku trenutačno se može kupiti već od 9,99 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, karte za poveznice sa Zadrom i Pulom trenutačno prodaje već od svega 9,99 eura. Po toj se cijeni može u pet odredišta, dok su karte za druga odredišta često tek nešto skuplje.

Točnije, već od 9,99 eura može se letjeti u Berlin, Bruxelles, Düsseldorf, Oslo i Pariz. Sve najjeftinije karte odnose se na letove u travnju 2016.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najjeftinijih Ryanairovih linija za Hrvatsku u 2016. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.