Objavljeno 01.03.19. 19:06

U koja se tri njemačka grada najjeftinije putuje iz Crne Gore?

U tri njemačka grada leti se posebno jeftino.

Kao što smo nedavno pisali, Crna Gora u proteklih nekoliko godina dobila je mnogo novih linija niskotarifnih zračnih prijevoznika, zbog čega je ponuda jeftinih letova sve bolja. Niskotarifni prijevoznici nude izvrsne cijene i lete već od 10-ak eura po smjeru.

U ovom ćemo članku napraviti pregled najjeftinijih letova između Crne Gore i Njemačke. Radi se o ukupno tri poveznice: Podgorica - Berlin, Podgorica - Memmingen (grad blizu Münchena) i Podgorica - Stuttgart.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih najjeftinijih linija između Crne Gore i Njemačke. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10 dana.

Na sve tri navedene linije lete prijevoznici Wizz Air i Ryanair, u čije je osnovne cijene uključen prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Više o Ryanairovim pravilima za prtljagu možete pročitati na stranici Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene, a o Wizz Airovim pravilima u članku Prtljaga na Wizz Airovim letovima: ograničenja i cijene.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.