Objavljeno 04.03.19. 20:01

U koje se njemačke gradove najjeftinije putuje iz BiH?

U devet njemačkih gradova iz bosanskohercegovačkih gradova leti se već od 10 eura.

Bosna i Hercegovina u proteklih je nekoliko godina dobila mnogo novih linija niskotarifnih zračnih prijevoznika, zbog čega je ponuda jeftinih letova sve bolja. Svojim se cijenama posebno ističu tri aviokompanije - Eurowings, Ryanair i Wizz Air. Svi navedeni prijevoznici nude izvrsne cijene i lete već od 10-ak eura po smjeru.

U ovom ćemo članku napraviti pregled najjeftinijih letova između BiH i Njemačke. Radi se o ukupno 13 poveznica - po dvije za Mostar, Sarajevo i Banja Luku, dok Tuzla ima čak sedam povoljnih linija.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih najjeftinijih letova između BiH i Njemačke. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i uvijek kod ovakvih ponuda, cijene vrijede u trenutku objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10 dana.

Na svim navedenim linijama lete prijevoznici Eurowings, Wizz Air i Ryanair. U cijene je uključen prijevoz ručne prtljage, dok se predana prtljaga dodatno plaća. Dodatno, Wizz Air i Ryanair naplaćuju i prijevoz veće ručne prtljage. Više o Ryanairovim pravilima za prtljagu možete pročitati na stranici Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene, a o Wizz Airovim pravilima u članku Prtljaga na Wizz Airovim letovima: ograničenja i cijene.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.