Objavljeno 18.03.19. 20:10

U koje se švedske gradove najjeftinije putuje iz BiH?

Bosna i Hercegovina u proteklih je nekoliko godina dobila mnogo novih linija niskotarifnih zračnih prijevoznika, zbog čega je ponuda jeftinih letova sve bolja. Jedna od država koja je s BiH prilično dobro povezana je Švedska, čija su četiri grada povezana s gradovima u BiH.

U ovom ćemo članku napraviti pregled najjeftinijih letova između BiH i Švedske. Radi se o ukupno sedam poveznica - četiri za Tuzlu (Wizz Air), dvije za Sarajevo (Norwegian) i jednoj za Banja Luku (Ryanair).

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih najjeftinijih letova između BiH i Švedske. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i uvijek kod ovakvih ponuda, cijene vrijede u trenutku objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijene je uključen prijevoz ručne prtljage, dok se predana prtljaga dodatno plaća. Više o Ryanairovim pravilima za prtljagu možete pročitati na stranici Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene, a o Wizz Airovim pravilima u članku Prtljaga na Wizz Airovim letovima: ograničenja i cijene.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.