Objavljeno 20.03.19. 19:38

U koje se talijanske i španjolske gradove najjeftinije putuje iz Crne Gore?

Dvije mediteranske države povezane su s Crnom Gorom jeftinim letovima.

Kao što smo nedavno pisali, Crna Gora u proteklih nekoliko godina dobila je mnogo novih linija niskotarifnih zračnih prijevoznika, zbog čega je ponuda jeftinih letova sve bolja. Niskotarifni prijevoznici nude izvrsne cijene i lete već od 10-ak eura po smjeru.

U ovom ćemo članku napraviti pregled najjeftinijih letova između Crne Gore i Italije te Crne Gore i Španjolske. Radi se o ukupno tri poveznice: Podgorica - Milano, Podgorica - Barcelona i Podgorica - Bologna.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih najjeftinijih letova između Crne Gore i Italije te Crne Gore i Španjolske. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i uvijek kod ovakvih ponuda, cijene vrijede u trenutku objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10 dana.

Na sve tri navedene linije lete prijevoznici Wizz Air i Ryanair, u čije je osnovne cijene uključen prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Više o Ryanairovim pravilima za prtljagu možete pročitati na stranici Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene, a o Wizz Airovim pravilima u članku Prtljaga na Wizz Airovim letovima: ograničenja i cijene.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.