Objavljeno 22.02.19. 11:44

U ova se tri zanimljiva francuska grada iz Pule i Rijeke leti već od 19 eura

Tri zanimljiva grada - od Sredozemlja do Atlantika - moguće je posjetiti po vrlo povoljnim cijenama.

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te će tijekom 2019. godine održavati više od 20 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom, Rijekom i Pulom.

Najzapadnije hrvatske zračne luke - pulska i riječka - bit će povezane s tri francuska grada. Tako se iz njih povoljno može putovati u najveći francuski grad na sredozemnoj obali - Marseille, vinsku prijestolnicu Bordeaux, kao i 'kneževski grad' na obali Atlantika - Nantes.

Volotea ponekad ima velike akcije, dok povremeno snize cijene manjeg broja karata. Tako je i sada određeni dio karata na poveznicama s Hrvatskom ponuđen po nešto povoljnijim cijenama nego inače, pa se jednosmjerne karte može kupiti već od povoljnih 19,00 eura.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata za poveznice s Pulom i Rijekom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.