Objavljeno 17.04.19. 20:04

Već od 10-20 eura: 17 zanimljivih gradova u koje se povoljno leti iz Splita

Pogledajte 17 izdvojenih destinacija u koje se povoljno putuje iz Splita.

Lijepa Naša posljednjih je godina dobila mnoštvo novih niskotarifnih linija, kojima je jeftino povezana s brojnim zanimljivim odredištima. Posebno se bogatom ponudom ističe Split, iz kojeg se povoljno može putovati u niz atraktivnih gradova.

Odlučili smo izdvojiti neke od najzanimljivijih linija i napraviti pregled najjeftinijih karata za letove između Splita i odabranih destinacija. Ukupno se radi o poveznicama sa sljedećih 17 gradova:

Austrija: Salzburg
Francuska: Bordeaux, Lyon, Nica, Pariz
Irska: Dublin
Italija: Milano, Napulj, Palermo (Sicilija), Rim, Venecija
Nizozemska: Amsterdam
Njemačka: Berlin, Köln, München
Španjolska: Barcelona
Švicarska: Ženeva

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove na navedenim poveznicama i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Napomena: Cijene označene zvjezdicom odnose se na EasyJetove letove. Napomenu o EasyJetovim cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje. U tablicama u ovom članku EasyJetove cijene izračunate su na primjeru dvije osobe koje kupuju povratne karte na istoj rezervaciji. Ako na istoj rezervaciji putuje više osoba, karte su i nešto jeftinije.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

* Cijene sa zvjezdicom odnose se na EasyJetove letove i u njih su uključeni porezi i osnovne naknade te administrativna naknada izračunata na primjeru dvije osobe koje kupuju povratnu kartu. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, cijena svake jednosmjerne karte sadrži 5,25 eura (21 EUR / 4 = 5,25 EUR) naknade. Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, cijela administrativna naknada (21 EUR) odmah je uključena u cijenu, pa će cijena biti viša od cijene navedene u gornjim tablicama, no ako nastavite s rezervacijom do kraja, cijena će biti jednaka gore navedenoj ako kupujete povratne karte za dvije osobe, pa čak i niža ako kupujete karte za više osoba.

U sve je cijene uključen besplatan prijevoz ručne prtljage, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.