Objavljeno 10.02.19. 20:17

Već od 15-20 eura: letovi iz Podgorice za Italiju, Poljsku, Belgiju, Njemačku

Četiri grada u četiri različite države iz Podgorice su dostupni po izvrsnim cijenama.

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, ima novu akciju, u sklopu koje je snizio cijene za dio svojih karata. Među linijama obuhvaćenima akcijom jesu i Ryanairove poveznice s Podgoricom.

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili najniže cijene za Berlin, London i Stockholm, u ovom članku navest ćemo najjeftinije karte za preostale četiri Ryanairove poveznice s Podgoricom i to za oba smjera - odlazni i povratni. Radi se o linijama za talijansku Bolognu, belgijski Bruxelles, njemački Stuttgart (liniju za Stuttgart održava Laudamotion, prijevoznik u Ryanairovu vlasništvu) i poljski Wroclaw. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.