Objavljeno 23.10.18. 13:47

Već od 27 eura: povoljni zimski letovi za talijansku prijestolnicu dobre hrane

Povoljna prilika za zimsko putovanje u toplije krajeve.
Napulj Napulj

Španjolska Volotea (www) nudi brojne zanimljive linije za sredozemna odredišta, među kojima je i velik broj talijanskih gradova.

Jedna od zanimljivih poveznica svakako je i Trst - Napulj, koja omogućuje jeftina putovanja u prijestolnicu dobre hrane. Letjeti se može već od 30-ak eura po smjeru, dok su povratne karte dostupne već od 53 eura.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata za letove Trst - Napulj. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali Napulj i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Prijevoz do Trsta najjednostavniji i najpovoljniji je iz nekoliko istarskih gradova, Rijeke i Zagreba, a možete ga potražiti ovdje:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.