Objavljeno 22.01.18. 19:44

Već od 3,05 eura: jeftini letovi iz Pule za europska odredišta

Izvrsne cijene dostupne su za brojne linije.
Već od 3,05 eura: jeftini letovi iz Pule za europska odredišta Već od 3,05 eura: jeftini letovi iz Pule za europska odredišta

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik, jedan je od najaktivnijih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te niskotarifni prijevoznik s najviše linija za Hrvatsku. Tijekom toplijeg dijela godine održavaju se brojne EasyJetove poveznice s Hrvatskom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

Nedavno je EasyJet najavio četiri nove linije za Pulu, koju će tako ove ljetne sezone povezivati s čak osam zračnih luka. Cijene su trenutačno vrlo povoljne te se jednosmjerne karte mogu kupiti već od izvrsnih 3,05 eura.

U sljedećoj tablici donosimo popis s primjerima najjeftinijih jednosmjernih karata za EasyJetove letove na svim poveznicama s Pulom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

Kako je izbor karata po niskim cijenama trenutačno vrlo dobar, mogu se složiti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 20 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 2,50 eura (20 EUR / 8 = 2,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
EasyJetPula