Objavljeno 19.02.19. 20:01

Već od 5-10 €: sve najjeftinije linije za Crnu Goru na jednom mjestu!

Saznajte koje sve gradove možete posjetiti po superjeftinim cijenama.

Crna Gora u proteklih nekoliko godina dobila je mnogo novih linija niskotarifnih zračnih prijevoznika, zbog čega je ponuda jeftinih letova sve bolja. Svojim se cijenama posebno ističu tri aviokompanije - EasyJet, Ryanair (uključujući i njihovu podružnicu Laudamotion) i Wizz Air. Svi navedeni prijevoznici nude izvrsne cijene i lete već od 10-ak eura po smjeru.

U ovom ćemo članku napraviti pregled svih najjeftinijih linija za Crnu Goru. Radi se o ukupno 15 poveznica za 14 gradova (za London se jeftino leti i iz Tivta i iz Podgorice) u razne europske države. Točnije, popisom su obuhvaćene ove države i gradovi: Italija (Bologna i Milano), Poljska (Katowice, Varšava i Wroclaw), Njemačka (Berlin, Memmingen i Stuttgart), Mađarska (Budimpešta), Belgija (Bruxelles), Švicarska (Ženeva), Švedska (Stockholm) i UK (London i Manchester).

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih najjeftinijih linija za Crnu Goru u 2019. godini za koje se trenutačno može kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

NAPOMENA: Cijene označene zvjezdicom odnose se na EasyJetove letove. Napomenu o EasyJetovim cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10-14 dana.

* Cijene za zvjezdicom odnose se na EasyJetove letove i u njih su uključeni porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 21 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake jednosmjerne karte za 2,625 eura (21 EUR / 8 = 2,625 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U Wizz Airove i Ryanairove osnovne cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. EasyJet također dodatno naplaćuje predanu prtljagu, ali u osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.