Objavljeno 09.04.19. 19:45

Već od 5-10 eura: u ovih se 13 gradova najjeftinije leti iz Rijeke!

Kamo se najjeftinije putuje iz Rijeke?

Hrvatska je u proteklih nekoliko godina dobila mnogo novih linija niskotarifnih zračnih prijevoznika, zbog čega je ponuda jeftinih letova sve bolja. Iznimka nije ni Rijeka, koja je tijekom ljetne sezone povoljno povezana s nizom europskih odredišta. To je svakako dobra vijest za stanovnike Primorsko-goranske i Istarske županije, ali i putnike iz Zagreba i njegove okolice, s obzirom na relativno malo niskotarifnih poveznica koje se održavaju za glavni grad Lijepe Naše.

Svojim se cijenama za Rijeku posebno ističu niskotarifne aviokompanije, kao što su Eurowings, Volotea, Transavia i Ryanair, a ponešto povoljnih povratnih karata nudi i Croatia Airlines za liniju Rijeka - München.

Kako smo na početku ljetne sezone letova, što označava početak prometovanja na mnogim sezonskim linijama, odlučili smo napraviti pregled svih najjeftinijih poveznica s Rijekom. Radi se o ukupno 13 linija:

Belgija: 1 linija (Bruxelles)
Francuska: 1 linija (Marseille)
Nizozemska: 1 linija (Eindhoven)
Njemačka: 8 linija (Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, München, Stuttgart)
Švedska: 1 linija (Stockholm)
UK: 1 linija (London)

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih najjeftinijih linija za Rijeku u 2019. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

U cijene je uključen besplatan prijevoz ručne prtljage, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.