Objavljeno 02.02.16. 15:30

Već od 9,79 eura: povoljni letovi za Maltu i druga zanimljiva odredišta

Sa sjevera Italije trenutačno se po vrlo povoljnim cijenama može otputovati u nekoliko popularnih odredišta.
Malta Malta

Zračna luka Treviso, uglavnom promovirana i kao Venecija-Treviso, popularna je među putnicima koji traže jeftine letove, a razlog za to vrlo je jednostavan - koriste je prijevoznici poput Wizz Aira i Ryanaira te se s nje može po sjajnim cijenama putovati u brojna privlačna odredišta.

Irski Ryanair tako karte za poveznice s Trevisom trenutačno prodaje već za 9,79 eura po smjeru te se po toj cijeni može u četiri odredišta - Maltu, Frankfurt, Eindhoven i Pariz. Tek nešto skuplje su karte za Berlin i Bruxelles, dok se za 20-ak eura može u pregršt atraktivnih morskih destinacija - Alghero, Cagliari, Barcelonu itd.

Do Trevisa se iz Hrvatske može doći prilično povoljno, barem ako se putuje iz Zagreba i okolice ili Istre i Hrvatskog primorja. Naime, povratne karte za vožnju do Trsta (bus Zagreb - Trst, bus Rijeka - Trst) mogu se kupiti već za 100-tinjak kuna po smjeru, dok vlakovi i autobusi između Trsta i Venecije/Trevisa prometuju vrlo često. Više možete doznati i u našim forumskim temama (Zagreb - Treviso, Rijeka - Treviso).

U sljedećoj tablici donosimo izdvojene Ryanairove poveznice s Venecijom, s pripadajućim najnižim cijenama jednosmjernih karata za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Oznake:
Ryanair