Objavljeno 26.03.18. 18:41

Volotea u Hrvatskoj u 2018.: 16 linija, karte dostupne već od 19,99 eura

Španjolski prijevoznik s Hrvatskom će ove sezone održavati 16 poveznica.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te će tijekom ljetne sezone 2018. održavati čak 16 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih jednosmjernih karata za sve Voloteine poveznice sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.