Objavljeno 23.10.18. 19:44

Zimski letovi iz Zagreba: četiri njemačka grada dostupna već od 39,99 eura

Glavni grad Hrvatske i zimi je povezan s nekoliko zanimljivih njemačkih gradova.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, održava brojne poveznice s hrvatskim gradovima, među kojima je i glavni grad - Zagreb. Iako se tijekom ljetne sezone održava veći broj letova, dio Eurowingsovih linija za Zagreb 'u pogonu' je i tijekom zimske sezone.

Tako svi željni putovanja tijekom studenog, prosinca, siječnja, veljače i ožujka mogu iz Zagreba povoljno putovati u četiri njemačka grada - Berlin, Düsseldorf, Köln i Stuttgart. Isti broj odredišta - četiri - Eurowings zimi povezuje i sa Splitom, a popis jeftinih letova za te linije možete pogledati ovdje.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za zimske letove između Zagreba i Njemačke i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.