Objavljeno 15.05.15. 08:47

Povratne karte za letove Zagreb - Amsterdam već od 832 kune

Nizozemski KLM slavi prvu obljetnicu početka letova između Zagreba i Amsterdama te je tim povodom snizio cijene karata za dio svojih letova između dva spomenuta grada.
Amsterdam Amsterdam

KLM je prošloga svibnja, nakon dva desetljeća pauze, krenuo s izravnim letovima između Zagreba i Amsterdama. Kako bi proslavili prvu obljetnicu povratka u Zagreb, KLM je ponudio dio karata po posebno povoljnim cijenama te se povratne karte mogu kupiti već za 832 kune.

Povratne se karte po navedenoj cijeni mogu kupiti za dio jesenskih termina, a ima i karata koje su tek nešto skuplje. Nekoliko datuma za koje povratne karte koštaju 832 kune možete vidjeti u sljedećoj tablici. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova.

U cijenu su uključeni odabir sjedala i ručna prtljaga mase do 12 kg, ali ne i predana prtljaga. Želite li sa sobom nositi predanu prtljagu, to ćete platiti 153 kune po smjeru, što uključuje kofer ili torbu teške do 23 kg. Promjene na karti dopuštene su uz nadoplatu od 106 kuna, što uključuje promjenu datuma, vremena polaska, pa čak i odredišta (u slučaju promjene tarife potrebno je nadoplatiti razliku u cijeni).