Letovi Split - Pariz

swap_vert
swap_horiz
highlight_off
highlight_off
Kako pronaći najpovoljnije letove na liniji 'Split - Pariz' ili nekoj drugoj relaciji?
1. Odaberite mjesto polaska i odredište u gornjoj tražilici, odnosno promijenite ih ako vam ne odgovaraju unaprijed upisane vrijednosti.
2. Odaberite željeni datum ili mjesec putovanja. Ako ne trebate povratnu kartu, odaberite 'Jednosmjerno'.
3. Ako ne znate kamo i kada biste putovali, u odredište upišite 'Bilo kamo', a u datume 'Bilo kada' i prikazat ćemo vam najpovoljnije ponude pronađene u posljednjih 15 dana za polaske iz odabranog mjesta ili države.
4. Kliknite na gumb za pretraživanje.

Često postavljana pitanja (ČPP)

Očekivano trajanje leta na relaciji Split - Pariz iznosi oko 2h 15min. Točno trajanje putovanja, radilo se o izravnom letu ili letovima s presjedanjima, navedeno je na stranici sa svim detaljima o ponudi, koja će se otvoriti nakon što kliknete na ponudu koja vas zanima.

Trajanje leta ovisi o različitim čimbenicima. Osim udaljenosti, na trajanje utječu odabrani pravac kretanja, vrsta i brzina zrakoplova, zračne struje koje let mogu usporiti ili ubrzati, vremenske prilike i sl. Na trajanje leta utjecat će i o kojim se zračnim lukama radi, s obzirom da će u prometnijim zračnim lukama zrakoplov izgubiti više vremena na polijetanje i slijetanje.

Zračna udaljenost na relaciji Split - Pariz iznosi 1225 km. Radi se o najkraćoj udaljenosti između zračnih luka ili pripadajućih gradova, no odabrana putanja zrakoplova ne prati idealan pravac te ovisi o raznim čimbenicima.

Na portalu Putovnica.net prikazujemo povoljne ponude letova i za jednosmjerne i za povratne karte. Razlikovati ih možete po ikonici između polazišta i odredišta: za jednosmjernu kartu koristimo jednosmjernu strjelicu (→), a za povratnu kartu dvosmjernu (⇄). Također, u okviru za pretraživanje možete odabrati želite li pretraživati jednosmjerne ili povratne ponude.

Ovisi o liniji i prijevozniku. Ako je riječ o kraćim relacijama i jeftinijim kartama, u cijenu je obično uključena samo ručna prtljaga. U tom slučaju, ako trebate predanu prtljagu možete je zakupiti prelaskom na višu tarifu ili nadoplatiti kao dodatnu uslugu. Svi detalji o tome što je uključeno u cijenu navedeni su na stranici ponuđača.