Objavljeno 31.10.14. 12:11

Aegean uvodi novu liniju između Dubrovnika i Atene, krenula prodaja karata

Prije desetak dana najavljeno je uvođenje nove zračne poveznice između Dubrovnika i Atene, što je sada i službeno potvrđeno te je krenula prodaja karata za spomenutu liniju.
Zrakoplov Zrakoplov

Grčki zračni prijevoznik Aegean Airlines iduće godine svojim zrakoplovima povezivat će hrvatski biser Dubrovnik i grčki glavni grad Atenu. Time se pridružuju Croatia Airlinesu, koji već leti na tom pravcu.

Na toj će liniji prometovati od 18. lipnja do 19. rujna 2015. i to tri puta tjedno - ponedjeljkom, četvrtkom i subotom. Za letove će se koristiti zrakoplovi Dash 8-Q400 Aegeanove podružnice Olympic Air. Letovi traju oko sat i pol.

Aegean je omogućio i kupnju karata za navedenu liniju. Cijena jednosmjerne karte u smjeru Dubrovnik - Atena uglavnom iznosi 119 eura, no ima i nekoliko karata za 98 eura. Karte u suprotnom smjeru koštaju od 112 eura naviše.

Spomenute cijene odnose se na tarifu GoLight te uključuju jedan komad besplatne ručne prtljage težine do 8 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 20 eura, što omogućuje unošenje kofera ili torbe do 23 kilograma težine. Promjene karata nisu dopuštene.

Cijene možete provjeriti i na kalendaru jeftinih letova.