Objavljeno 02.01.17. 12:23

Alitalia uvodi sezonske linije za Italiju: Dubrovnik i Split izravno povezani s Rimom

Talijanski nacionalni zračni prijevoznik, Alitalia, uvodi dvije nove linije za Hrvatsku.
Rim Rim

Alitalia će Split i Dubrovnik povezati s Rimom, odnosno zračnom lukom Rim Fiumicino. Radi se o sezonskim linijama, na kojima će prometovati od srpnja do rujna. Točnije, na relaciji Split - Rim Alitalia će letjeti od 7. srpnja do 10. rujna 2017., a na ruti Dubrovnik - Rim od 23. srpnja do 10. rujna 2017.

Letjet će se jednom ili dva puta tjedno: na liniji Split - Rim petkom, dok će se na samom vrhuncu sezone letjeti petkom i nedjeljom. Poveznicu Dubrovnik - Rim Alitalia će također održavati jednom do dva puta tjedno - utorkom i nedjeljom. Alitalijine povratne karte za obje linije mogu se kupiti po cijeni od otprilike 200 eura naviše.

Ovime se Alitalia pridružuje Vuelingu i Croatia Airlinesu, koji također lete na obje rute. No, navedeni prijevoznici ipak će češće letjeti na tim linijama, a i karte su obično nešto jeftinije.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za linije Split - Rim i Dubrovnik - Rim, s pripadajućim najnižim cijenama koje se trenutačno mogu pronaći za svaki od smjerova. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, povoljne ponude u rubrikama Akcije i Jeftina putovanja, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.