Objavljeno 19.01.15. 13:09

Alitalia uvodi sezonske poveznice Splita i Dubrovnika s Milanom

Talijanski nacionalni zračni prijevoznik, Alitalia, uvodi dvije nove linije za Hrvatsku.
Milanska katedrala Milanska katedrala

Alitalia će Split i Dubrovnik povezati s Milanom, odnosno zračnom lukom Milano Linate. Radi se o strogo sezonskim linijama, na kojima će prometovati samo tijekom kolovoza 2015. Točnije, na relaciji Split - Milano Alitalia će letjeti od 2. do 30. kolovoza 2015., a na ruti Dubrovnik - Milano od 1. do 29. kolovoza 2015.

Letjet će se dva puta tjedno: na liniji Dubrovnik - Milano ponedjeljkom i subotom, a na liniji Split - Milano utorkom i nedjeljom. Povratne karte mogu se kupiti po cijeni od otprilike 225 eura naviše.

Letove će obavljati Alitailijina podružnica Alitalia CityLiner zrakoplovima Embraer ERJ-175 (E75), koji u Alitalijinoj konfiguraciji imaju 88 sjedala.

Ovime se Alitalia pridružuje EasyJetu, koji također leti sezonski na obje rute. No, EasyJet ipak dva naša grada s Milanom povezuje u duljem razdoblju, a i značajno je jeftiniji, barem izvan samog vrhunca sezone.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, povoljne ponude u rubrikama Akcije i Jeftina putovanja, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu na Booking.comu ili usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.