Objavljeno 02.03.16. 18:15

Croatia Airlines uvodi četiri nove atraktivne linije za Zagreb, povratne karte već od 129 eura

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik najavio je uvođenje čak četiri nove linije za hrvatsku prijestolnicu.
Croatia Airlinesov zrakoplov Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, najavio je veliko širenje svoje mreže poveznica sa Zagrebom. Točnije, radi se o čak četiri nove linije i to za vrlo zanimljiva odredišta.

Najzanimljivije među njima svakako je Sankt Peterburg, za kojega će CA, prema trenutačnom redu letenja, letjeti od 2. lipnja do 23. listopada 2016. i to dva puta tjedno - četvrtkom i nedjeljom.

Croatia Airlines uskoro će letjeti i za Lisabon, što je svakako dobrodošla novost, s obzirom da portugalski TAP krajem ožujka prestaje letjeti između dva glavna grada. CA sa svojim letovima kreće 20. svibnja, završava 28. listopada, a najavljena su tri leta tjedno - ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Treće novo odredište jest glavni grad Češke - Prag, na kojemu se CA pridružuje češkom ČSA-u, koji je nedavno također najavio povratak na tu liniju. CA će na liniji Zagreb - Prag letjeti od 21. svibnja do 29. listopada 2016. i to čak četiri puta tjedno - utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom.

Posljednje novo odredište jest talijanski Milano, za kojeg će CA letjeti od 20. svibnja do 28. listopada 2016. Najavljena su tri leta tjedno - utorkom, petkom i nedjeljom.

Nove linije Croatia Airlinesa
LinijaPočetakDani
Zagreb - Lisabon20. 05. 2016.Pon, sri, pet
Zagreb - Milano20. 05. 2016.Uto, pet, ned
Zagreb - Prag21. 05. 2016.Uto, čet, sub, ned
Zagreb - Sankt Peterburg02. 06. 2016.Čet, ned

Cijene su, s obzirom da je u njih uključena i predana prtljaga, relativno povoljne za Milano i Prag te se povratne karte mogu kupiti već od 129 eura. Letovi su za udaljenije Lisabon i St. Peterburg skuplji te se povratne karte mogu kupiti od 199 eura naviše.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis novih linija Croatia Airlinesa, s pripadajućim najnižim cijenama povratnih karata za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Cijene i raspoloživost Croatia Airlinesovih letova možete provjeriti na službenim stranicama.