Objavljeno 03.03.17. 14:25

Croatia Airlines uvodi četiri nove linije za Zagreb!

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik najavio je čak četiri nove linije.
Croatia Airlines Croatia Airlines

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, najavio je veliko širenje svoje mreže poveznica sa Zagrebom. Točnije, radi se o čak četiri nove linije i to za vrlo zanimljiva odredišta.

Letovi za Bukurešt kreću 19. svibnja i održavat će se do 13. listopada 2017. tri puta tjedno - ponedjeljkom, srijedom i petkom. Povratne karte za Bukurešt mogu se kupiti već od 149 eura.

Croatia Airlines uskoro će letjeti i za Oslo. Letovi kreću 21. svibnja i održavat će se dva puta tjedno - četvrtkom i nedjeljom do 15. listopada 2017. Povratne karte za Oslo mogu se kupiti već od 199 eura.

Treće je novo odredište glavni grad Švedske - Stockholm. CA će na liniji Zagreb - Stockholm letjeti od 19. svibnja do 13. listopada 2017., također tri puta tjedno - ponedjeljkom, srijedom i petkom. Povratne karte za Stockholm mogu se kupiti već od 199 eura.

Posljednje je novo odredište finski Helsinki, za kojeg će CA letjeti od 21. svibnja do 15. listopada 2017. Najavljena su tri leta tjedno - utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Povratne karte za Helsinki mogu se kupiti već od 199 eura.

U navedene cijene uključeni su predana prtljaga mase do 23 kilograma, online odabir sjedala, online check-in ili prijava za let u zračnoj luci, hrana i piće, tiskovine i nagradne milje u programu Miles & More.

Cijene i raspoloživost Croatia Airlinesovih letova možete provjeriti na službenim stranicama.