Objavljeno 23.02.18. 12:57

Croatia Airlines uvodi letove Zagreb - Mostar

Nakon letova za Dublin, Zagreb dobiva i izravnu poveznicu s Mostarom.
Zrakoplov Zrakoplov

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, najavio je još jednu novu liniju za Zagreb. Nakon što su uveli letove za Dublin, sada su najavili još jednu novu poveznicu s glavnim gradom Lijepe Naše.

Radi se o liniji Zagreb - Mostar, na kojoj će letjeti od 3. svibnja 2018. i to dva puta tjedno - iz Zagreba četvrtkom i nedjeljom, a iz Mostara petkom i ponedjeljkom. Povratne karte trenutačno je moguće kupiti od 89 eura naviše.

U sljedećoj tablici navodimo nekoliko primjera povratnih karata za Mostar po navedenoj cijeni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U cijenu je uključena ručna prtljaga mase do 8 kg. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Croatia Airlinesovim letovima: ograničenja i cijene.

Ovom najavom, Croatia Airlines pridružuje se Eurowingsu kao još jedan prijevoznik koji će ove godine krenuti s letovima za Mostar. Naime, njemački prijevoznik u listopadu je najavio uvođenje letova Mostar - Düsseldorf i Mostar - Stuttgart. Letovi na obje linije kreću u svibnju 2018.

Croatia Airlinesu ovo je ukupno četvrta nova linija ove sezone te su do sada najavili sljedeće linije:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Croatia Airlinesovih letova možete provjeriti na službenim stranicama.