Objavljeno 26.04.22. 19:57

Dubrovnik dobiva nove niskotarifne poveznice s Londonom i Wroclawom, karte već u prodaji

Dubrovnik će uskoro biti bogatiji za još dvije zanimljive zračne poveznice.
Wroclaw, London Wroclaw, London

Wizz Air - jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika - nastavlja sa širenjem mreže poveznica s Hrvatskom. Nakon što su početkom mjeseca najavili izravne letove između Splita i Vilniusa, sada su uveli dvije nove poveznice s Dubrovnikom.

Točnije, radi se o linijama za londonsku zračnu luku Luton i poljski Wroclaw. Letovi za Luton održavat će se četiri puta tjedno - ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom - u razdoblju od 4. srpnja do 28. listopada 2022.

Wroclaw - slikoviti grad u jugozapadnoj Poljskoj - s Dubrovnikom će biti povezan dva puta tjedno. Između dva grada bogate povijesti tako će se letjeti četvrtkom i nedjeljom u razdoblju od 2. kolovoza do 25. rujna 2022.

Wizz Airova mreža poveznica s Dubrovnikom narasla je na pet te obuhvaća doista impresivna odredišta - London, Wroclaw, Varšavu, Rim i Beč! Osim za Dubrovnik, Wizz Air u Hrvatskoj održava linije i za Split, koji je preko tog prijevoznika povezan s čak 11 gradova.

Cijene karata

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedene poveznice. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Povratne karte

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od deset dana.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija do 40 x 30 x 20 cm i mase do 10 kg, dok se predana prtljaga naplaćuje. Sve detalje možete vidjeti u zasebnom članku.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odredište i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.