Objavljeno 26.11.19. 21:34

Dubrovnik dobiva novu niskotarifnu liniju za 'Kneževski grad' na obali Atlantika

Dubrovnik dobiva još jednu poveznicu s Francuskom.

Niskotarifni zračni prijevoznik Transavia, član grupacije Air France - KLM, ove je ljetne sezone letio na nekoliko poveznica s Hrvatskom. Točnije, Lijepu Našu povezivao je s Parizom, Rotterdamom i Eindhovenom.

Početkom listopada Transavia je najavila prvu novu liniju za Hrvatsku u 2020., Pula - Pariz, a danas je najavljena još jedna poveznica između Hrvatske i Francuske.

Ovaj put radi se o letovima između Dubrovnika i Nantesa, 'Kneževskog grada' koji se smjestio svega 30-ak minuta vožnje od obale Atlantika. Letovi kreću 11. travnja i održavat će se do 24. listopada 2020. Na navedenoj će liniji Transavia prometovati srijedom i subotom, osim u listopadu, kada će se letovi održavati samo subotom.

Niskotarifne letove između Dubrovnika i Nantesa iduće će godine tako održavati čak tri niskotarifna prijevoznika - Volotea, EasyJet i Transavia, pa uz takvu konkurenciju ne čudi što su cijene za novu poveznicu prilično povoljne.

Cijene karata

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Transavijinih karata za letove Dubrovnik - Nantes. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (Transavijine cijene nisu raspoložive za usporedbu u vrijeme objave članka, ali će uskoro biti u sustavu). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te jedan komad ručne prtljage težak do deset kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to, ako prtljagu zakupite online, 9-28 eura za jedan kofer ili torbu teške do 15 kilograma, 13-35 eura za jedan kofer ili torbu teške do 20 kilograma, 17-42 eura za jedan kofer ili torbu teške do 25 kilograma ili 26-54 eura za jedan kofer ili torbu teške do 30 kilograma.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.