Objavljeno 29.10.18. 12:03

Dubrovnik dobiva novu poveznicu s Irskom

Druga linija između Dubrovnika i Irske.
Aer Lingusov zrakoplov Aer Lingusov zrakoplov

Aer Lingus, irski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, od proljeća 2019. godine letjet će na novoj liniji za Hrvatsku. Točnije, radi se o poveznici između Dubrovnika i Corka, koja s prometom kreće 4. svibnja 2018. godine, a održavat će se do 24. rujna 2018.

Letjet će se dva puta tjedno i to utorkom i subotom. Koristit će se zrakoplovi Airbus A320, a let traje oko 3 sata i 30 minuta.

Karte su trenutačno prilično skupe te se sve karte u smjeru Dubrovnik - Cork trenutačno prodaju po 151 euro. Sve karte u povratnom smjeru koštaju 146 eura, a čak su i nešto skuplje - 153 eura - ako se kupuju kao jednosmjerna karta, a ne kao dio povratne karte. U cijenu je uključena ručna prtljaga mase do 10 kg, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

U sljedećoj tablici donosimo nekoliko primjera cijena karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Inače, ovo je druga Aer Lingusova poveznica između Dubrovnika i Irske, s obzirom da već otprije održava liniju Dubrovnik - Dublin.