Objavljeno 11.12.19. 18:51

EasyJet najavio 50 novih linija, od toga 4 za Hrvatsku

Britanski niskotarifni prijevoznik najavio je mnoštvo novih poveznica, od kojih se dio odnosi i na hrvatske zračne luke.

Britanski EasyJet, drugi europski niskotarifni prijevoznik po ostvarenom prometu, svoju ionako veliku mrežu poveznica s hrvatskim zračnim lukama proširio je novim linijama. Dio je to novog vala proširenja EasyJetove mreže, pa je tako britanski prijevoznik odjednom u prodaju pustio karte za čak 50 novih linija.

Što se tiče Hrvatske, radi se o dvije nove linije za Pulu i dvije za Zadar. Točnije, Pulu će EasyJet od iduće sezone povezivati s Londonom (ZL Luton - utorkom, četvrtkom i subotom od 28. travnja do 22. listopada 2020.) i Glasgowom - ponedjeljkom i petkom od 22. lipnja do 28. kolovoza 2020.). Zadar, pak, dobiva EasyJetove letove za Amsterdam - utorkom i nedjeljom od 23. lipnja do 30. kolovoza 2020. i Basel - ponedjeljkom, četvrtkom i subotom od 22. lipnja do 29. kolovoza 2020.

EasyJetove nove linije za Pulu i Zadar
LinijaLetova tjednoPočetak
Pula - Glasgow222. 06. 2020.
Pula - London Luton328. 04. 2020.
Zadar - Amsterdam223. 06. 2020.
Zadar - Basel322. 06. 2020.

Cijene karata

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih karata za nove linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećim tablicama navedeni su primjeri najpovoljnih povratnih karata. Točna cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10 dana.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.