Objavljeno 27.09.18. 12:47

EasyJet objavio i ljetni red letenja: letovi za Pulu već od 4,06 eura

Britanski prijevoznik otvorio je rezervacije za svoje brojne poveznice s Pulom.

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik, jedan je od najaktivnijih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te niskotarifni prijevoznik s najviše linija za Hrvatsku. Tijekom toplijeg dijela godine održavaju se brojne EasyJetove poveznice s Hrvatskom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

Nakon što je prošlog tjedna predstavio red letenja do lipnja 2019., danas je EasyJet otvorio rezervacije za letove sve do 1. rujna 2019. Provjerili smo ponudu za Pulu te je iz novog reda letenja vidljivo da za sada nema promjena u odnosu na ovu godinu te će britanski prijevoznik nastaviti održavati svih devet poveznica s Pulom. Radi se o letovima za sedam gradova, s obzirom da je Pula povezana s po dvije berlinske i londonske luke.

Cijene su trenutačno vrlo niske te se jednosmjerne karte za sve linije mogu kupiti već od desetak ili manje eura (napomenu o EasyJetovim cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje).

U sljedećoj tablici donosimo popis svih gradskih parova između Pule i Europe na kojima će EasyJet letjeti tijekom 2019. te trenutačno najniže cijene karata. Obuhvaćene su i cijene za preostale EasyJetove letove u 2018. godini. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o EasyJetovim cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 21 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 2,625 eura (21 EUR / 8 = 2,625 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.