Objavljeno 22.08.14. 11:24

Eurolot od jeseni 2014. uvodi izravne letove Zagreb - Varšava

Poljski zračni prijevoznik Eurolot opet donosi dobre vijesti za sve ljubitelje Poljske, ali i Poljake koji putuju u Hrvatsku. Naime, njihova bogata mreža poveznica s Hrvatskom proširena je još jednom atraktivnom linijom.
Varšava Varšava

Eurolot tako popisu deset postojećih poveznica s Hrvatskom dodaje još jednu liniju i to onu kojom će povezati dva glavna grada - Zagreb i Varšavu (ZL Varšava Chopin).

Letovi započinju 26. listopada 2014., a karte se mogu kupiti za polaske do kraja zimskog reda letenja, točnije do 28. ožujka 2015.

Do 8. studenog letjet će se šest puta tjedno, odnosno svaki dan osim subote, a nakon toga prelazi se na svakodnevne polaske, s iznimkom razdoblja oko Božića, kada na nekoliko dana neće biti polazaka.

Jednosmjerne karte s polaskom iz Zagreba koštaju 717,76 PLN (oko 170 eura), dok povratne karte koštaju od 900 zlota (oko 215 eura) naviše.

Eurolot u cijenu karte uključuje besplatnu ručnu prtljagu težine do osam kilograma i maksimalnih dimenzija do 55 x 23 x 40 cm, kao i jedan komad besplatne predane prtljage težine do 15 kilograma.

Podsjetimo, Hrvatska je Eurolotu izrazito važno tržište te je prije nešto manje od dvije godine uveo čak 11 poveznica za Hrvatsku. Kasnije se povukao iz Rijeke, no uveo je jednu novu liniju za Split, a uvođenjem letova za Zagreb opet će našu zemlju povezivati s 11 linija.