Objavljeno 16.09.16. 16:03

Eurowings najavio nove linije: Hrvatska dobiva izravne poveznice s Mozartovim gradom

Njemački Eurowings nastavlja s širenjem poslovanja u Hrvatskoj.
Eurowingsov zrakoplov Eurowingsov zrakoplov

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Eurowings, koji je donedavno poslovao pod nazivom Germanwings, nastavlja s širenjem poslovanja u Hrvatskoj. Nakon što je prije dva tjedna najavio nove linije za Pulu i Zadar, sada je najavio još dvije nove linije za Hrvatsku.

Tako će njemački prijevoznik od iduće godine Dubrovnik izravno povezivati sa Salzburgom dva puta tjedno - ponedjeljkom i četvrtkom - i to već od 27. ožujka 2017. Najjeftinije jednosmjerne karte trenutačno se mogu kupiti već od 39,99 eura.

Druga se nova linija odnosi na Split, kojega će Eurowings također povezivati sa Salzburgom. Letovi Split - Salzburg kreću 26. ožujka 2017. Letjet će se utorkom i subotom. a najjeftinije jednosmjerne karte također se trenutačno mogu kupiti već od 39,99 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih letova na dvije nove Eurowingsove linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 15,00 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Cijena se odnosi na plaćanje karticama Visa Electron i Visa Debit, dok je za ostale metode plaćanja potrebno nadoplatiti deset eura.