Published 16. 03. 2017. - 09:53

Eurowings uvodi liniju Zagreb - Düsseldorf

Njemački prijevoznik uvodi novu liniju za Zagreb.
Eurowingsov zrakoplov Eurowingsov zrakoplov

Niskotarifna podružnica Lufthansine grupacije, Eurowings (bivši Germanwings), nastavlja širenje svoga poslovanja u Hrvatskoj. Točnije, uvest će još jednu liniju za Zagreb, što će im biti ukupno peta poveznica s glavnim gradom Lijepe Naše.

Radi se o liniji Zagreb - Düsseldorf, na kojoj letovi kreću 31. listopada 2017. te će se održavati dva puta tjedno - utorkom i četvrtkom. Let traje nešto manje od dva sata.

Karte je već moguće kupiti i to za razdoblje od 31. listopada 2017. do 24. ožujka 2018. Cijene jednosmjernih karata za oba smjera iznose od 49,99 eura naviše te je dostupnost karata po time cijenama trenutačno vrlo dobra.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za novu liniju. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 15,00 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Cijena se odnosi na plaćanje karticama Visa Electron i Visa Debit, dok je za ostale metode plaćanja potrebno nadoplatiti deset eura.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.