Published 05. 10. 2017. - 09:27

Glasujte i pomognite Braču da dobije Eurowingsovu liniju

Brač, Mostar i osam drugih odredišta natječu se za ulazak u mrežu njemačkog niskotarifnog prijevoznika.
Zrakoplov, Zlatni rat (fotomontaža) Zrakoplov, Zlatni rat (fotomontaža)

Njemački niskotarifni prijevoznik Eurowings vrlo je aktivan na hrvatskom tržištu te je prisutan u čak sedam hrvatskih zračnih luka, a to su Dubrovnik, Osijek, Pula, Rijeka, Split, Zadar i Zagreb.

Taj ionako velik popis sada bi mogao biti pojačan bračkom lukom, s obzirom da je Eurowings organizirao natjecanje u sklopu kojeg se glasuje za novo odredište u Eurowingsovoj mreži. Za natjecanje su odabrali deset mjesta i to:

Brač
Mostar
Belfast
Bergen
Biarritz
Castellon
Podgorica
Shannon
Trapani
Trst

Radi se o odredištima u kojima Eurowings trenutačno nije prisutan te će odabrani grad uvesti u svoj red letenja za ljetnu sezonu 2018. godine. Glasovanje se odvija u dva kruga - prvo će se klasičnim glasovanjem odabrati tri zračne luke koje ulaze u uži izbor, nakon čega će se pobjednik odabrati glasovanjem uživo preko Facebooka.

Trenutačno je vodeći Mostar s 41,50 posto glasova, slijede ga Castellon i Belfast s 18,20 posto, dok je Brač četvrti s 6,00 posto.

Glasovati možete ovdje.

Eurowingsove cijene prilično su povoljne te će svaka zračna luka zasigurno imati koristi od njihova dolaska. Primjere najnižih cijena jednosmjernih karata za Hrvatsku možete vidjeti u sljedećoj tablici. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.