Objavljeno 29.09.16. 11:18

Jet2 uvodi dvije nove linije između Londona i Hrvatske

Britanski niskotarifni zračni prijevoznik Jet2 najavio je uvođenje dvije nove linije za Hrvatsku.
London

Britanski Jet2 najavio je uvođenje niza novih linija za London (ZL Stansted) u ljetnoj sezoni 2017., među kojima su i dvije linije za Hrvatsku. Točnije, radi se o poveznicama Dubrovnik - London i Pula - London.

Letovi iz Dubrovnika kreću 29. travnja 2017. i isprva će se održavati dva puta tjedno - utorkom i subotom, dok će se od 1. lipnja dodati i letovi četvrtkom. Od 5. listopada opet će se letjeti dva puta tjedno i to sve do 28. listopada 2017.

Letovi iz Pule kreću 30. travnja 2017., a završavaju 29. listopada 2017. Tijekom cijelog razdoblja letjet će se dva puta tjedno - srijedom i nedjeljom.

Cijene za obje linije kreću od 43 eura po smjeru, a raspoloživost karata po navedenoj cijeni trenutačno je prilično dobra.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih karata za novouvedene poveznice. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma i maksimalnih dimenzija do 56 x 45 x 25 cm. Za predanu prtljagu tešku do 22 kg potrebno je nadoplatiti 30-ak eura, pri čemu točan iznos ovisi o datumu leta kojeg odaberete.