Objavljeno 15.12.16. 12:01

KLM uvodi izravne letove Split - Amsterdam, povratne karte već od 90 eura

Nizozemski zračni prijevoznik KLM uvodi još jednu liniju za Hrvatsku.
Amsterdam Amsterdam

Nizozemski zračni prijevoznik KLM (www), koji od 2014. povezuje Zagreb i Amsterdam, uvest će još jednu liniju za Hrvatsku. Radi se o poveznici između Splita i Amsterdama, na kojoj će prometovati od 22. travnja 2017. do 28. listopada 2017.

Letovi će se prvo održavati dva puta tjedno - subotom i nedjeljom, a od 9. srpnja do 3. rujna 2017. čak šest puta tjedno - svaki dan, osim subotom. Koristit će se zrakoplovi Embraer E190 i Boeing 737-700.

S obzirom da na navedenoj relaciji prometuje i niskotarifni EasyJet, KLM-ove cijene trenutačno su prilično konkurentne te se povratne karte mogu kupiti već od 674 kune, odnosno otprilike 90 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih povratnih karata za liniju Split - Amsterdam. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Predana prtljaga nije uključena u cijenu, ali zato ručna prtljaga može imati do 12 kilograma, što je više od većine konkurencije, ali ipak manje od EasyJeta koji uopće ne ograničava težinu ručne prtljage.