Objavljeno 30.05.18. 12:30

Korean Air uvodi izravne letove Zagreb - Seoul

Nacionalni zračni prijevoznik Južne Koreje uskoro će izravno letjeti između dva glavna grada.
Seoul Seoul

Gosti iz Južne Koreje najbrojniji su turisti u Zagrebu te se već neko vrijeme očekivalo uvođenje redovne poveznice između dva glavna grada. Čekanju je konačno došao kraj te će Hrvatska i Južna Koreja uskoro biti izravno povezane.

Naime, Korean Air, nacionalni zračni prijevoznik Južne Koreje, najavio je svoju prvu liniju za Zagreb. Radi se o poveznici Zagreb - Seoul (zračna luka Incheon), na kojoj će letjeti od 1. rujna 2018. i to čak tri puta tjedno - utorkom, četvrtkom i subotom. Za ljetnu sezonu - do kraja listopada 2018. - koristit će se zrakoplovi Airbus A330-200, s ukupno 218 sjedala. Let traje nešto više od 11 sati.

U zimskom redu letenja koristit će se zrakoplovi Boeing 777-200 ER i to također tri puta tjedno, pri čemu će let u smjeru Zagreb - Seoul imati zaustavljanje u švicarskom Zürichu.

Karte su već u prodaji te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko primjera najpovoljnijih povratnih karata za izravne letove za Seoul. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U cijenu je uključena predana prtljaga mase do 23 kg i ručna prtljaga mase do 12 kg.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.