Objavljeno 25.10.18. 13:32

Krenula prodaja karata za letove Split - Sicilija

Do Sicilije se može već od 33 eura.
Split - Palermo Split - Palermo

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te je tijekom ljetnog reda letenja održavala čak 16 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom.

Sada je Volotea otvorila rezervacije za te linije i za iduću ljetnu sezonu, među kojima je i atraktivna poveznica Split - Palermo (Sicilija).

U sljedećoj tablici donosimo pregled cijena svih Voloteinih karata na letovima između Splita i Sicilije i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali Napulj i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.