Objavljeno 09.02.17. 12:46

Na liniju Zadar - London stiže još jedan niskotarifni prijevoznik, karte već od 14 eura

Nakon što je nedavno najavio prvu liniju za Zadar, jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika uvodi još jednu liniju za Zemunik.
London

Britanski EasyJet, drugi europski niskotarifni prijevoznik po ostvarenom prometu i niskotarifni prijevoznik koji održava najviše linija za Hrvatsku, najavio je još jednu liniju za Lijepu Našu.

Točnije, radi se o drugoj EasyJetovoj poveznici za Zadar. Naime, EasyJet je krajem 2016. najavio dolazak u najveći grad sjeverne Dalmacije i to povezivanjem s talijanskim Milanom, a sada, svega dva mjeseca kasnije najavljena je nova poveznica - ona između Zadra i Londona (ZL Luton).

Britanci su najavili održavanje dva leta tjedno - srijedom i subotom. EasyJetovim dolaskom će se između Zadra i Londona zaoštriti konkurencija, s obzirom da Ryanair već prometuje na relaciji Zadar - London (Stansted).

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za EasyJetove letove između Zadra i Londona. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 19 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 4,75 eura (19 EUR / 4 = 4,75 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 17 do 39 eura, ovisno o odabranoj relaciji i datumu leta.